AJATON

KORU. MUISTUTUS. KANNANOTTO.

AJATTOMAAN ARKEEN

"Haravoin syksyllä 2011 vanhan omakotitalomme pihaa Sipoossa joen rannassa. Oloni muuttui valppaaksi ja tajuntani laajentui. Maahan pudonneista lehdistä joka ikinen näytti suurelta taideteokselta. Linnut sävelsivät laulullaan konserttia, joka jäi liian usein kuulematta.

Sitten keksin. Kellon ilman viisareita.

Meitä muistutetaan ajasta, niin monesta suunnasta. Ajoittaisessa aikatauluttomuudessa piilee kuitenkin vapauden tuntu ja inhimillisyys itseä kohtaan. AJATON syntyi muistuttamaan sisäisestä rauhasta, sekä kulkemaan mukana niin arjessa kuin arjettomuudessa.

Matkustin ennen ympäri maailmaa lumilautani ja kavereiden kanssa. Korkealla vuorella ollessa ympäröivä luonto ja minä oli kaikki mitä on. Muu katosi. Isot hyppyrit ja vaaralliset vuorenrinteet pakottivat keskittymään käsillä olevaan hetkeen. Riskeerasin elämäni, jos harhauduin liikaa ajatuksiini. Se hohto extreme-lajeissa on. Ne ohjaavat unohtamaan eilisen ja huomisen, ja olemaan täysin tässä.

Nykyinen elämäni neljän pienen lapsen isänä on aika hektistä. Aikataulujen paineessa on pieni loman tunne paikallaan, ja hetkistä löytyy se oleellisin. Olen huomannut, että saan eniten niitä merkitykselllisimpiä asioita tehtyä, kun pysähdyn ensin kuuntelemaan elämää aikataulujen takana. Edes pieniksi hetkiksi. 

Välillä on hyvä seurata ajatonta eikä aikaansa. Tästä ajatuksesta syntyi AJATON."

-Jukka Erätuli

    • Jukka Erätuli on vuonna 1980 syntynyt moninkertainen lumilautailun maailmancupin mestari. Hän kiersi ympäri maailmaa lumilautailukilpailuissa ja -kuvauksissa toistakymmentä vuotta. Nykyään hän on neljän lapsen isä, sekä ajattomuuden tutkimusmatkailija.

 

Kun aika katoaa, ja elämä tuntuu lyhyeltä ja ikuiselta samaan aikaan, tuntee elävänsä, saavansa kiinni unelmastaan.AJATON aate - Join the AJATON movement!

  • Seuraa taikaasi. Hengitä. Lähde seikkailulle. Leiki lasten kanssa. Auta vastaantulijaa. Soita ystävälle. Inspiroidu. Ihmettele. Sano se. Perjantai-iltapäivän vapaudentunne. Lepää vähän. Kutsu teelle. Elä nyt - ja eläkkeellä. Rakasta kokonaan. Luota vaistoosi. Ole totta. Olet ainoa sinä.

Haluatko ostaa AJATON korun? Valikoimassamme on AJATON naiselle, AJATON miehelle ja AJATON ikuisesti rakastaville. Tarkemmat tuotetiedot verkkokaupastamme: Ihmeputiikki.fi - Tuotteita joilla on asiaa