Susanna Erätuli

Lifeist, kirjoittaja, mystinen realisti

Sussu.png

Itsensä brändääminen on siitä erikoinen juttu, että samalla kun kertoo itsestään, tulee samalla myös rajanneeksi itseään. Pidän vapaudesta valita. En naulaa näitä sanoja kiveen, vaan puhallan ne tuuleen, jos ne lakkavat tuntumasta oikeilta. Vapautan tarvittaessa itseni itse luomistani määritelmistä, tarinoista, joita kerrotaan lähinnä toisille. Tarinat ovat kuitenkin kelpo keinoja lisätä yhteisymmärrystä, joten tässä sanoja minusta:

Olen elämän kulkija, totuuden kutsuja. Neljän valloittavan lapsen äiti ja yhden hienon miehen aviovaimo. Töissäni kirjoitan, viestin, kohtaan ja luon. Opiskelen Helsingin yliopistossa kasvatustieteitä ja teologiaa, lisäksi olen doulakokelas. Entinen lumilautailija ja maailmanmatkaaja. Tietoisuuden ja ihmisyyden opissa olen ollut kymmenisen vuotta, joista modernin munkin oppilaana suuren osan. Rakkautta olen tutkinut kokemuksellisesti syntymästä saakka.

Innostun monista aiheista: lapsen viisaus, ihmisten elämänkokemukset, rakkauden mystiikka. Esivanhemmat, feminiiniset ja maskuliiniset voimat ja niiden tasapaino, persoonallisen näkökulman laajentuminen universaaliin. Kirkkaus, jatkumo ja elon ihmetys.

Elämä on tuonut eteeni monta pientä ja suurta kokemusta, joita on mahdoton selittää järjellä ja vain tämän maailman fysiikalla. Näkymättömän läsnäolo näkyvässä on aina kiehtonut minua. Radikaali herääminen on kutsunut puoleensa ja saanut minut takomaan päätä seinään, pakoilemaan itseäni ja elämää, menemään kohti vaikeita asioita, tarttumaan hetkeen ja ties mitä muuta.

Kirjoittaminen on yksi elämäni kiinnekohdista. Pidän myös hyvistä keskusteluista. Sytyn eloon, kun saan tavata toisen samantyyppisistä asioista kiinnostuneen ihmisen ja nähdä hänen silmissään jotain, minkä tunnistan. Ikuisuuden välkähdyksen. Silloin tiedän, että meidän kuului olla tässä.

Tapaamisiin!

-Susanna