Willainen - Pieni parantaja

Vanha kansa tapasi sanoa, että kolhua tulee painaa villaisella. Nyt sinäkin voit tehdä sen tyylillä, ja hoitaa omat ja toisten kolhut rakkaudella. Willainen on pieni parantaja, neljän lapsen äidin arjen innovaatio. Se ohjaa lapsen ja aikuisen sydämen voimat parantamiseen, parantumiseen ja hyvän mielen palauttamiseen.

Paketissa Willainen ja 20-sivuinen kirjanen rakkauden ja hoivan merkityksestä, Sopii vauvalle, vanhukselle ja kaikille siltä väliltä. Willainen -Pieni parantaja kirjanen luettavissa sivun alareunassa digitaalisena versiona.

Willainen kertoo: “Olen Willainen, hyvän mielen hoivaaja ja kolhujen karkoittaja, parantumisen apulainen. Synnyin äidin käsissä, kun hän odotti pientä vauvaa. Synnyin ajatuksesta, että ihminen on pehmeä ja maailma joskus kova. Haavereita ja harmeja on tiedossa kaikenikäisille tutkimusmatkailijoille, vaikka kuinka yritettäisiin varmistaa, että kaikki ovat turvassa. Opastan miten sinä voit avullani parantaa omaa ja toisten oloa. Rakkaus on ikiaikainen luonnonlääke numero yksi!”

Neljän lapsen äiti Susanna Erätuli sai idean Willaiseen odottaessaan kolmatta lastaan. Hän istui eräänä päivänä väsyneenä sohvalle ison vatsansa kanssa ja päätti tehdä jotain kivaa. Villalangasta piti syntyä nuttu vauvalle, mutta siitä syntyikin jotain muuta… pehmeä villatilkku ja sen päälle pullea sydän. Tällä hoitaisin vauvani kolhut alusta asti, äiti ajatteli. Idean ottivat nopeasti omakseen perheen kaikki lapset. Räminän ja itkun lomasta kuului kohta säännöllisesti: Missä Willainen? Lapset oppivat nopeasti parantamaan kolhut, sekä ottamaan vastaan parantavat painallukset.

 

 

Rakkautta ja hoivaa tarvitaan kaikkialla, eikä sitä voi koskaan olla liikaa. Tämä on Willaisen sanoma. Se lähtee nyt maailmalle, huomiota ja hoivavoimaa jakamaan.

Willainen on omistettu lapsille, vanhuksille, kuhmuille, sattumille, suruille ja kaikille maailmassa matkaaville ihmisille. Jos kaikki ihmiset hoivaisivat kolhun päivässä, joko itseltään tai toiselta ihmiseltä, mitä sillä saataisiinkaan aikaan?

Willainen on tehty 100% pehmeästä ja kutittamattomasta luomumerinovillasta ja sopii herkimmällekin iholle. Made in Suomi/EU. Äitien käsin neuloma. Koko noin 11 x 11 cm.

Willainen - Pieni parantaja –kirjanen on 20-sivuinen kirjanen rakastamisesta, kolhuista, sekä hoivaamisen voimasta. Painettu Suomessa kierrätyspaperille. Mukana pieni parantumisruno. 

 

_J6A4757.jpg
_MG_1356.jpg

Paina Willaisella!

Willainen - pieni parantaja. Teksti ja idea: Susanna Erätuli. Kuvat ja taitto: Jukka Erätuli. Logosuunnittelu: Eeti Erätuli. Piirustus: Tiiti Erätuli. Kädet: Nyyti Erätuli. Ilo: Menni Erätuli. Copyright Olevainen Oy.  

Voit ostaa Willaisen Olevaisen verkkokaupasta Ihmeputiikista pinkillä, vihreällä tai vaaleansinisellä sydämellä! www.ihmeputiikki.fi